U petak održana završna priredba Dječjeg vrtića 'Zeko' u Cestici

OBJAVLJENO 29.5.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica

U dupkom ispunjenoj dvorani Kulturnog centra u Cestici održana je, u petak, 26. svibnja 2023. godine, s početkom u 16, 30 sati, završna priredba polaznika Dječjeg vrtića Zeko iz Cestice. U samoj priredbi sudjelovala su djeca mlađe, srednje i starije skupine vrtića, a istoj su uz odgajatelje i osoblje vrtića bili prisutni roditelji, djedovi i bake, te braća i sestre djece koja su nastupila na priredbi, kao ravnateljica vrtića Brankica Vidrač.

U ime djelatnika vrtića posjetitelje je pozdravila Lea Milec, a prenijela je i pozdrave načelnika Mirka  Korotaja koji se zbog spriječenosti nije istoj mogao odazvati.

U prvom dijelu programa nastupilo je 28 djece, polaznika mlađe dobne skupine, a nakon njih 31 dijete iz srednje starosne skupine. U završnom dijelu programa, recitacijama, pjesmom i plesom predstavili su se i polaznici najstarije vrtićke grupe, 35 djece, koja će iduće jeseni, školske godine 2024./25. krenuti u prvi razred osnovne škole.

Djecu su za nastup pripremile odgajateljice Anrdrea Vajsbaher, Lea Milec, Slađana Kreć, Andreja Borak, Lucija Luketić i Monika Kanjir, a u odgojno obrazovni program Dječjeg vrtića Zeko Cestica  još su uključeni odgojitelji, Ines Premuž, Ivana Hunjet, Mihael Juršič, Nevenka Panić, Nikolina Martinčević, Sanja Rušec, Dorotea Ivančić i Igor Pšag te voditeljica Tanja Vuzem. Za sve polaznike vrtića na pripremi hrane rade Dragica Lazar i Težak, a na pomoći im je i Marina Škrinjar.

U prilogu nekoliko fotografija snimljenih 26. svibnja 2023. godine na završnoj priredbi vrtić Zeko Cestica 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.