NAJAVA – Predstava „Imovina“ Kerekesh Teatra 12.03.2023.

OBJAVLJENO 27.2.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica
NAJAVA – Predstava „Imovina“ Kerekesh Teatra 12.03.2023.

Stiže 14. po redu Tjedan smijeha Kerekesh Teatra koji će se održati diljem Varaždinske, Međimurske i Koprivničko- Križevačke županije od 3. ožujka do 12. ožujka 2023. godine.

Kerekesh Teatar gostovat će u Cestici s predstavom Imovina. Predstava će se održati u nedjelju, 12.ožujka 2023.godine s početkom u 19:00 sati u Kulturnom centru u Cestici.

Imovina je jedna od najčešćih tema koje mogu posvađati braću. Iako postoje primjeri prilično ekstremnih rješenja problema, poput fizičkih obračuna, pa čak i smrti, ova imovina ipak nije vrijedna toga.

Čovjek često drži do svog ponosa i ne popušta u svojim odlukama, no još je teže kad se s druge strane pregovora nalazi atraktivna pripadnica nježnijeg spola, djevojka Rafaela, posljednja prava ljubav pokojnog Dalibora Kontreca.

Sinovi pokojnog Dalibora, tj. braća Kontrec (Žec, Zvonkec i Brankec) dolaze bez očekivanja, bez pameti, puni slabosti i otvorenih rana. Pitanje je samo koliko će biti uporni i na koje će sve načine koristiti svoje nesposobnosti i nedostatak inteligencije kako bi se domogli ostavštine njihovog oca.

Do imovine preko zavođenja, mokraće i suza. Nitko nije rekao da će biti lako.

Tekst i režija: Jan Kerekeš

Igraju:

  • Mirna Medaković Stepinac (Rafaela)
  • Jan Kerekeš (Žec)
  • Zoran Pribičević (Zvonkec)
  • Luka Petrušić/Matko Knešaurek (Brankec)

Sponzor predstave Imovina je Općina Cestica a ulaz na predstavu je besplatan za sve mještane.

Povezani dokumenti

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.