Izborna 48. skupština NK Polet Cestica – Predsjednik i uprava reizabrani, ciljevi još više podignuti

OBJAVLJENO 6.2.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica

U nedjelju, 5. veljače 2023. godine u prostorijama kluba održana je 48. redovita godišnja izvještajna i izborna skupština nogometnog kluba Polet Cestica.

Na dnevnom redu bio je izbor vodstva i radnih tijela kluba, Izvješće o radu i Financijsko izvješće za proteklu godinu.

Izvještaj o radu kluba u obliku prezentacije za 2022. godinu podnio je član uprave Tomislav Lazar.

Treba istaknuti kako je Polet u prošloj godini:

  • osvojio dvoransko prvenstvo općine u malom nogometu
  • osvojen kup Općine Cestica u velikom nogometu
  • petim mjestom u 1. ŽNL izboren je plasman u Elite ligu Županijskog nogometnog saveza Varaždin
  • organiziran kamp Liverpool akademije za djecu od 6 do 14 godina
  • organiziran Veseli nogomet za djecu u suradnji s ŽNS Varaždin
  • organizirana humanitarna utakmica protiv GNK Dinamo 2 za pomoć udruzi Život i radost Cestica
  • organiziran Poletov dan, turnir 5 prijateljskih klubova
  • puno se ulagalo i radilo u izgradnji infrastrukture

Cijeli izvještaj o svim aktivnostima kluba u 2022. godini možete pogledati na ovom linku: https://www.canva.com/Izvještaj o radu

Planove Poleta za 2023. godinu predstavio je tajnik kluba Tomislav Hrnčić.

Jednoglasnom odlukom Skupštine za mandatno razdoblje 2023. do 2027. ponovno je za predsjednika kluba izabran Stjepan Dobrotić, a sastav nove uprave nije se promijenio u odnosu na staru.

- Zahvaljujem vam što ste mi ukazali povjerenje. Težit ću tome da kao i do sad, povjerenje opravdam rezultatima. U suradnji s upravom i sponzorima fokusirat ćemo se na dva cilja. Prvi cilj je sportski jer moramo osigurati momčadi i treneru uvjete koji će Polet držati oko sredine ljestvice u Elite ligi. Drugi je infrastrukturni jer iako smo po infrastrukturi među najboljim klubovima u regiji, imamo još potreba oko izgradnje uvjeta koja će naš klub podići još na višu razinu. To nam ponajviše treba radi mladih igrača te nam je prioritet u suradnji s Općinom izgraditi još jedno igralište za nogometni centar kako bi mladima omogućili najbolje uvjete – istaknuo je u svojem govoru novi-stari predsjednik Stjepan Dobrotić.

Za raspravu o radu kluba u pozitivnom tonu javili su se g. Daljavec Antun, a g. Kunštek Miljenko zahvalio je u ime svih 18 navijača i članova kluba koji su na skupštini primili zahvalnicu za „radne akcije“ kojima su u 2022. godini pomogli u izgradnji tribine, kućice za snimanje utakmice i nadstrešnice.

Od gostiju na skupštini čestitke za sve ostvareno u 2022. godinu i poruke podrške za budućnost uputili su g. Goran Golubić, tajnik kluba NK Bratstvo Otok Virje i Irena Jamnik, predsjednica udruge Život i radost Cestica.

U ime Općine Cestica govorio je g. Bednjanić Bunić Ivan, zamjenik predsjednika Općinskog Vijeća Općine Cestica i g. Furjan Neven, predsjednik povjerenstva za sport Općine Cestica. Čestitali su na plasmanu kluba u najviši rang županijskog nogometa te zahvalili na promociji Općine koju nogometni klub Polet radi kroz svoje rezultate. Istaknuli su kako će Općina i dalje podržavati sve planirane aktivnosti kluba.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.