Sveti Nikola djeci predškolske dobi uručio poklone

OBJAVLJENO 5.12.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

U dvorani OŠ Cestica, povodom blagdana Svetog Nikole, organizirala se podjela darova najmlađima stanovnicima općine Cestica.

Dolazak Svetog Nikole upriličen je u nedjelju, 04. prosinca 2022. godine, a u uvodnom dijelu za najmlađe je, s početkom u 17 sati, organizirana predstava Šašava avantura nakon koje je po Svetog Nikole izvršena i podjela darova svoj djeci predškolske dobi.

Podjeli darova bio je prisutan i načelnik Mirko Korotaj koji je svima u dvorani zaželio čestiti Božić i sretnu Novu godinu, a sve nazočne pozvao da posjete i manifestaciju Advent u Cestici koja se održavala na općinskom parkiralištu ispred zgrade Općine i Kulturnog centra.

Povodom blagdana Svetog Nikole Općina Cestica je osigurala i poklone za svu djecu, učenike nižih razreda, zaključno s četvrtim razredom, a ista će im se uručiti u matičnoj školi u Cestici i u područnim školama u Lovrečanu i Natkrižovljanu.

O predstavi „Šašava avantura“ - Šašavci, Vedran Žanko, kreator brenda je rekao: - Šašavci su HR brend namijenjen prvenstveno djeci predškolske dobi. Sastoje se od 4 dopadljiva, zabavna lika sa kojima se djeca mogu poistovjetiti. Naši likovi pomoći će djeci da se snađu u svakodnevnim situacijama. Naši ciljevi su da, koliko je god to moguće, djecu Osnažimo, Ohrabrimo i Pozitivno "izazovemo". Podignemo njihovo samopoštovanje i dostojanstvo. Dovodimo u situacije koje treba riješiti. Univerzalna poruka Šašavaca je: Budi dobar – radi dobro.

Šašavce možete pratiti na njihovom youtube kanalu:  youtube.sasavci.hr i na društvenim mrežama. (tekst i foto franjo talan …) 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.