Započela peta sezona Klampotic lige

OBJAVLJENO 28.11.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

Pod pokroviteljstvom Općine Cestica i Petrijanec u subotu, 26. studenoga 2022. godine započela je nova, peta sezona rekreativne malonogometne „Klampotic lige“.

Otvorenje nove sezone Klampotic lige održana je u Školsko sportskoj dvorani OŠ Cestica a prvu utakmicu s početkom u 16,30 sati odigrali su MNK Trpači i sastav CG 5 iz Petrijanca. Utakmica je završila neriješeno 3:3 (poluvrijeme 1:1) a istu je sudio Denis Buden. Za ekipu MNK Trpači igrali su: Valentino Vočanec, Danijel i Mario Habjanić, David i Matija Lazar, Sandi Martan, Nikola Majhen, Nikola Domijan, Marko Lukaček, Mihael Juršić, Pavlek Jerec, Goran Spasić, Goran Suknorić i Stiven Habjanić a za ekipu CB 5 nastupili su: Dominik Dombaj, Dario i Mislav Šincek, Dario Bubek, Viktor Eršegović, Ervin Sokač, Martin Jambriško, Vedran Vrbanić i Roberto Bregović.

Prigodna svečanost povodom početka nove sezone Klampotic lige održana je u 17,30  sati.  U uvodnom dijelu Dražen Dugi istaknuo je da u ovogodišnjem natjecanju sudjeluje devet klubova s područja susjednih općina, iz općine Cestica;  MNK Vrtovi G. Vratno, MNK Lovrečan, MNK Kolarovec, Trpači, ekipa 10 x team Cestica i  Cvjećarnica Anemona a s područja općine Petrjanec nastupit će slijedeći sastavi: White Boys, Yugo 45 i CB 5. Sve utakmice igrat će se popodne kroz dane vikenda do 18. prosinca 2022. godine a posljednje deveto kolo na rasporedu je na blagdan Sveta tri kralja, 6. siječnja 2023. godine, nakon čega će biti proglašenje pobjednika i dodjela nagrada.

U ime pokrovitelja natjecanja, Općine Cestica i Petrijanec, igrače i prisutne pozdravili su predstavnici Općina te ekipama poželjele sportsko i fer natjecanje. U ime načelnika Mirka Korotaja, nazočne je pozdravio Neven Furjan, predsjednik Povjerenstva za sport Općine Cestica a riječi pozdrava u ime načelnika Općine Petrijanec Željka Posavec, uputio je Franjo Panić.

U prilogu nekoliko fotografija s početka natjecanja Pete sezone klampotic lige, a u prilogu je u pdf-u i raspored utakmica za sezonu 2022./2023

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.