Advent u Babincu održan 25. studenoga 2022. godine

OBJAVLJENO 26.11.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

U organizacije Cafe bara David, Cvjećarnice Anemona i pekarnice Petra u Babincu je, nakon dvije godine stanke zbog poštivanja mjera zaštite sprječavanja širenja koronavirusa COVID-19, održana manifestacija Advent u Babincu, a koja je s početkom u 17 sati, u  petak 25. studenoga 2022. godine održana ispred poslovnog centra Pekarnice Petra. 

U prvom dijelu susreta postavljene su i okićene božićne jelke, a u ime organizatora nazočne posjetitelje i goste pozdravili su predstavnici spomenutih tvrtki, Snježana Lazar, Tomica Korotaj i  Mladen Dobrotić.

U ime općine Cestica čestitke organizatorima na priređenoj manifestacija uputio je načelnik općine Mirko Korotaj, a u sklopu kulturno umjetničkog programa nastupili su, Tamburaški sastav Kanditati i pod vodstvom prof Gordane Kos Kolar, Ženski zbor Stallarium iz KUD-a općine Cestica.

Za vrijeme trajanja programa moglo se uživati u pekarskim proizvodima i slasticama, čaju, sokovima i kuhanom vinu, a volju posjetiteljima i gostima bili su i fritule i hot-dog. 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.