Nastavljen projekt „Jer srce prepoznaje najbolje“

OBJAVLJENO 15.9.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

U skladu s donesenim planom i programom aktivnosti vezanim uz realizaciju projekta „Jer srce prepoznaje najbolje“, a koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz europskog socijalnog fonda, u srijedu, 14. rujna, s početkom u 18 sati u dvorani Kulturnog centra Cestica, nastavljena je realizacija projekta koji se vodi pod motom: Tjedan zdravlja u Cestici.

Program je vodio prof. tjelesne i zdravstvene kulture Predrag Dobrotić. U prvom dijelu sudionici su putem predavanja upoznati s  tjelesnim aktivnostima koje utječu na jačanje sustava za kretanje (mišića), zdravlje srčano-žilnog i dišnog sustava, jačanje imuniteta, prevencije pretilosti i postizanje dobrog raspoloženja, a drugi dio bio je namijenjen vježbanju.

Na kraju vježbanja, voditeljica projekta Adrijana Furjan, pozvala je prisutne da se uključe i u ostale aktivnosti predviđene projektom „Jer srce prepoznaje najbolje“,  a koji će se u narednim mjesecima održavati na području općine Cestica.

Prva aktivnost koja se provodi je  predviđena u subotu, 17. rujna 2022. godine, s početkom u 15 sati. Okupljanje je u šatoru iza OŠ Cestica, a zatim slijedi podjela majica i šetnja cestičkim krajem.

U slučaju lošeg vremena, umjesto šetnje cestičkim krajem, okupljeni sudionici moći će sudjelovati u drugim sportskim aktivnostima, a koje će se održati u pripremljenom šatoru.

Sudjelovanje u projektu je besplatno, a zbog osiguranja potrebnih broja i različitih veličina majica sudjelovanje je potrebno prijaviti na broj telefona 042-724-824 ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a detaljne informacije o cijelom projektu mogu se saznati i na adresi, linku: https://www.facebook.com/Jer-srce-prepoznaje-najbolje-101584869335617.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.