Na vatrogasnom turniru DVD-a Virje Križovljansko, pobjednik je DVD Varaždin

OBJAVLJENO 12.7.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

Ovogodišnji sportski susreti u odbojci na pijesku i malom nogometu vatrogasci DVD-a Virje Križovljansko priredili su u nedjelju, 10. srpnja, cjelodnevno natjecanje održano u Sportskom parku Mlaka. Sudjelovalo je sedam ženskih odbojkaških ekipa, te devet malonogometnih ekipa. U odbojci natjecali su se slijedeći sastavi: Babinec, Cestica, Lovrečan, Strmec, Virje, Gradišće i Radovan, a uz domaćine kod nogometaša nastupile su ekipe DVD-a Gradišće, Lovrečan Dubrava, Babinec, Varaždin 1, Varaždin 2, Lepoglava, Strmec i Tuhovec.

Najbolje rezultate u odbojci na pijesku postigle su odbojkašice iz DVD-a Križovljan Cestica, a potom se plasirala ekipa domaćina i DVD-a Lovrečan Dubrava. U malonogometnom vatrogasnom turniru DVD Lepoglava zauzeo je četvrto mjesto, treći je bio DVD Babinec, nogometaši DVD-a Strmec Podravski bili su drugi, a ekipa DVD-a Varaždin 1 zauzela je prvo mjesto.

Podjelu pehara najboljim odbojkaškim ekipa, uz predsjednika DVD-a Virje Križovljansko, Danijela Sambolca i tajnika Valentina Vočanec izvršio je Milenko Biškup, zapovjednik Vatrogasne zajednice općine Cestica. Pehare najboljim nogometašima uručio je Darko Majhen, predsjednik Vatrogasne zajednice općine Cestica, predsjednik Općinskog vijeća Općine Cestica, a uz pehar za osvojeno prvo mjesto nogometaši vatrogasne ekipe DVD-a Varaždin 1 primili su i prijelazni pehar.

Sve nogometne utakmice sudili su, otac i sin, Damir i Luka Prepelić, a sudac u odbojkaškim susretima bio je Filip Bosak.

Zahvaljujući brojnim sponzorima i donatorima, za mnogobrojne posjetitelje i sudionike natjecanja vrijedni organizatori priredili su tombolu, a s nestrpljenjem se očekivala prva nagrada koju su dobitniku uručili tajnik i predsjednik DVD-a Vrije Križovljansko.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.