10X team Cestica treća na Socca prvenstvu Hrvatske

OBJAVLJENO 4.7.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

U Kerestincu kraj Svete Nedjelje se 2. i 3. srpnja odigravala završnica Socca prvenstva Hrvatske u malom nogometu. Našu županiju i regiju predstavljala je ekipa 10X TEAM CESTICA koja je na kraju osvojila treće mjesto u konkurenciji 12 ekipa iz različitih mjesta naše države.

Nastup na prvenstvu Hrvatske u malom nogometu izborili su u veljači osvajanjem međuopćinske lige Cestica-Petrijanec, a nedavno su osvojili i Lovrečan kup 2022. te su tako imali duplu pozivnicu na prvenstvo Hrvatske.

„Ponosni smo što smo predstavljali naš kraj na prvenstvu Hrvatske, a osvojeno treće mjesto samo je kruna naših igara u zadnje dvije godine. Došli smo na prvenstvo puni samopouzdanja i svjesni svoje kvalitete, ali nešto se pita i protivnike. Naše pobjede protiv ekipa iz Bjelovara, Vinkovaca itd. pokazuju kako se kod nas igra dobar nogomet te smo itekako konkurenti na nacionalnom nivou. Nažalost nismo izborili finale gdje bi se eventualnom pobjedom plasirali na Europsko prvenstvo, ali za prvi put i treće mjesto je veliki uspjeh. Čestitam svim dečkima te zahvaljujem sponzoru naše ekipe, tvrtki 10x d.o.o. vlasnika Tomislava Lazar na podršci“, rekao je kapetan ekipe Luka Domjan.

„Lijepo je biti u završnici bilo kojeg natjecanja, a kamoli prvenstva Hrvatske. Drago mi je da su dečki dobili doživljaj i iskustvo da se njihove utakmice prenose uz komentatora na Sportskoj televiziji, davali su izjave za televiziju, a na kraju osvojili pehar i medalju za svoj plasman. Ponosan sam na njih jer osim što su odlični igrači, prava su klapa i prijatelji te vjerujem kako će ovo biti lijepa uspomena koju ćemo svi pamtiti. Moram se zahvaliti svim navijačicama i navijačima koji su nas došli bodriti uživo kao i svima koji su gledali na televiziji i slali poruke podrške. Zahvaljujem se Nevenu Furjanu na pomoći oko prijave na prvenstvo, pekari Petra na donaciji svojih proizvoda te Općini Cestica koja je pokrila dvodnevni trošak autobusa“, istaknuo je voditelj ekipe Tomislav Lazar.

Ekipu 10X Team Cestica predvodi kapetan Luka Domjan te igrači Krunoslav Humek, Sandro Martinčević, Karlo Leskovar, Filip Borak, Marko Vidrač, Mihael Domjan, Mario Tekić, Matija Šenkiš, Marko Kokot, Luka Kutnjak i Dominik Leskovar.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.