KUD općine Cestica održao 24. sjednicu Skupštine

OBJAVLJENO 31.1.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

U skladu s epidemiološkim mjerama vezanim uz sprječavanje širenja bolesti koronavirusa COVID-19, sazvana je i redovita, 24. po redu sjednica skupštine Kulturno umjetničkog društva općine Cestica, a iste je zbog gore navedenih razloga održana, u nedjelju, 30. siječnja 2022. godine s početkom u 16 sati, u zgradi Kulturnog centra u Cestici.

Na početku sjednice minutom šutnje odana je počast svim preminulim članovima, a nakon toga predložen je i prihvaćen dnevni red te izabrana tijela za vođenje skupštine. Za radno voditeljstvo izabrane su: Lea Milec, za predsjednicu, a Nikolina Siročić i Elizabeta Majhen za članove. Valerija Lazar preuzela je vođenje zapisnika, a u verifikaciono povjerenstvo izabrane su Nikolina Lazar za predsjednicu, te Lucija Hohnjec i Monika Kanjir za članove spomenutog Povjerenstva.

Rad sjednice nastavljen je podnošenjem izvješća. O radu KUD-a izvješće je podnijela tajnica Valerija Lazar, o financijskom poslovanju Blanka Mikec, izvješće Nadzornog odbora pročitala je Ana Cvetko, a izvješće Inventarnog povjerenstva Gordana Kos Kolar. Sva izvješća jednoglasno su prihvaćena, kao i predloženo plan rada.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.